News Detail

News Detail

Apr 18, 2017

COMMVAULT - Huawei ve Commvault, Hibrit Bulut Yedekleme Çözümünü Birlikte Sundular

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Kendi mekanlarında veri yedeklemenin tersine, bu mekan dışında yedekleme çözümü uzaktan felaketten kurtarma da sağlıyor, böylece Huawei’nin herkese açık bulutları, düşük maliyetli ve olağanüstü veri dayanıklılığı ile birlikte, uygun, büyük kapasiteli nesne depolaması sağlamasına da izin veriyor. Çözüm ayrıca, kurumsal verilerin güvenliğini garanti etmek için şifrelenmiş iletim ve statik veri şifrelemesini destekliyor. Hibrit Bulut Yedekleme Çözümü şu anda Huawei ve Deutsche Telekom tarafından birlikte oluşturulan Open Telekom Cloud’a da uygulanabiliyor. 

Huawei, BT Depolama Ürün Serisi başkanı Meng Guangbin: “Veriler işletmeler için hayati öneme sahip varlıklardır. Veri varlıklarının değerini korumak ve artırmak her zaman zorlu bir konudur. Huawei ve Commvault, işbirliklerini 2012'nin başlarında başlattılar. Veri koruma alanında teknoloji yenilikçiliği üzerine birlikte çalışıyoruz. Huawei depolama donanımı ve Commvault yedekleme yazılımının ortak sunumu, son yıllarda tüm dünyada büyük bir pazar başarısı elde etti. Verilerin, özel bir bulut ile herkese açık bir bulut arasında özgürce ve güvenli bir şekilde dolaşmasını sağlamak ve iş gelişimini gerektiği gibi herhangi bir zamanda karşılamak için Huawei ve Commvault, veri yedekleme yeteneklerini hibrit bulut senaryolarına genişlettiler. Şimdi, bu çözüm Open Telekom Cloud'da da kullanıma hazır” dedi.

 

Commvault EMEA, İleri Çözümler Grubu Bölge Başkan Yardımcısı Osgar de Laat da bu konuda şunları ifade etti: “Karma bir ortamın önümüzdeki yıllarda norm olması muhtemel olduğundan, iş yüklerini bulut(lar) ve kurum içi veri merkezleri arasında kolayca ve basitçe hareket ettirme yeteneğinin kritik önemde olduğu çok açık. Önümüzdeki birkaç yıl şirketlerin iş avantajlarının yanı sıra karmaşıklığı da getiren bir seçenek olarak çok bulutlu karma ağa da yöneldiklerini göreceksiniz. Bunun, sadece kullandığınız kadarı için ödeme yapmanın ötesinde bir takım başka avantajları da vardır. Doğru yazılımı seçmek, buluta yedekleme yapmanıza ve gerekirse, anında VM formatına dönüştürerek aynı buluta tekrar geri yüklemenizi sağlayacaktır. Bu tür bir fonksiyon Felaketten Kurtarma maliyetlerini önemli ölçüde düşürebilir, bulut Geliştirme ve Testi'ne izin verebilir ve ayrıca uygun iş yükleri için geçiş işlemlerini basitleştirebilir ve risksiz hale getirebilir.''

 

--SON—

 Huawei Hakkında

Huawei, önde gelen bir bilgi ve iletişim teknolojisi (ICT) çözümleri sağlayıcısıdır. Amacımız, sorumlu bir kurumsal yurttaş, bilgi toplumu için yenilikçi ve sektöre katkıda bulunan bir kurum olarak davranarak, daha iyi bir bağlantılı dünya yoluyla hayatı zenginleştirmek ve verimliliği artırmaktır. Huawei, müşteri merkezli inovasyon ve açık iş ortaklıkları sayesinde, müşterilere telekomünikasyon ve kurumsal ağlar, cihazlar ve bulut bilgi işlemde rekabet avantajları sağlayan uçtan uca bir ICT çözümleri portföyü oluşturdu. Huawei'nin dünya genelindeki 170.000 çalışanı, telekom operatörleri, kurumlar ve tüketiciler için maksimum değer yaratmaya çalışmaktadır. Yenilikçi ICT çözümlerimiz, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz dünya nüfusunun üçte birinden fazlasını kapsayan 170'den fazla ülkede ve bölgede kullanılmaktadır. 1987'de kurulan Huawei, tamamen kendi çalışanları tarafından sahip olunan özel bir şirkettir.

 

Daha fazla bilgi için lütfen www.huawei.com adresinden Huawei'yi ziyaret edin veya bizi şuralarda takip edin:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

http://www.twitter.com/Huawei

http://www.facebook.com/Huawei

http://www.google.com/+Huawei

http://www.youtube.com/Huawei

 Commvault Hakkında

Commvault , veri koruma ve bilgi yönetimi çözümlerinde lider bir tedarikçidir, dünya çapında şirketlerin daha fazla değer ve iş öngörüsü yaratmak ve modern veri ortamlarına geçmeleri için verilerini etkinleştirmelerine yardım eder. Doğrudan veya dünya çapındaki bir iş ortakları ve servis sağlayıcıları ağı ile sunulan çözümler ve servislerle Commvault çözümleri, veri koruma ve kurtarma, bulut, sanallaştırma, arşiv, dosya senkronizasyonu ve paylaşımında endüstrinin lider portföylerinden birini oluşturuyor. Bağımsız ve güvenilir bir uzman olarak Commvault, teknoloji vizyonu, yenilikçiliği ve icracılığı için müşterilerden ve nüfuzlu üçüncü partilerden övgüler almaktadır. Donanım işi veya diğer iş gündeminin cazibesine kapılmaksızın Commvault’un sadece veri yönetimine odaklanması, yerinde (on-premise) olarak, mobil platformlarda, bulutta dağıtılan ve bir-servis-olarak sunulan çözümlerin, tüm endüstrilerdeki her boyuttan şirket tarafından kullanılabilmesini sağlıyor. Dünyanın her yerindeki pazarlarda oldukça nitelikli bireylerden oluşan 2,000 kadar çalışana sahip olan Commvault, NASDAQ (CVLT) borsasında halka açık bir şirkettir ve genel merkezi ABD’de Tinton Falls, New Jersey’dedir. Commvault hakkında daha fazla bilgi edinmek için — ve sizin için veri çalışmalarınıza nasıl yardımcı olabileceğini görmek için — commvault.com’u ziyaret edin.