News Detail

News Detail

Jun 26, 2014

EATON - Eaton Avrupa, Ortadoğu Ve Afrika Hidrolik Şirketi Başkanı Olarak Richard Jacobs’u Görevlendirdi

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Morges, İsviçre - Türkiye’de gelişmeye ve genişlemeye devam ederken, İstanbul yakınındaki üretim tesisine aşamalı olarak 15 milyon doları aşan bir yatırım yapan güç yönetimi şirketi Eaton; Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Hidrolik Şirketi Başkanlığı’na Richard Jacobs’u getirdi. Eaton Hidrolik Grubu’nun üst düzey teknoloji yöneticiliği (CTO) görevine getirilen Astrid Mozes’in yerine gelen Jacobs yeni görevinde, Hidrolik Grubu Başkanı Bill VanArsdale’e raporlama yapmaya devam edecek.

VanArsdale konuyla ilgili olarak “Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde büyüme stratejisinin başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlamak büyük önem taşıyor. Rick’in küresel liderlik deneyimi ve çok sayıda şirkette sağladığı büyüme onu bu ekibe liderlik etmek için ideal kişi yapıyor” açıklamasında bulunuyor.

Jacobs, 2008 yılından beri Filtreleme işinin Başkan Vekili ve Genel Müdürü olarak görev yapıyordu. Bu görevindewn önce, Eaton Tedarik Zinciri Yönetimi başkan vekili olan Jacobs, Knorr Bremse, Honeywell ve General Electric gibi şirketlerde çeşitli liderlik pozisyonlarında çalıştı.

New York Clarkson Üniversitesinden makina ve endüstriyel mühendislik alanında lisans derecesi ile endüstriyel yönetim yüksek lisans derecesine sahip olan Jacobs’un görev yeri Morges, İsviçre’de olacak.

Basın iletişim:

Berk Ütkü, Promedia PR

Tel: 0212 465 7000

berku@promedia.com.tr

Son –

 

Eaton, 2013 yılında 22,0 milyar USD’lik satışa imza atmış bir enerji yönetim şirketidir. Eaton müşterilerine elektrik, hidrolik ve mekanik enerjiyi daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan enerji verimliliği yüksek çözümler sunar. Eaton’ın yaklaşık olarak 101.000 çalışanı vardır ve ürünleri 175’ten fazla ülkede satılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için www.eaton.com adresini ziyaret ediniz.