News Detail

News Detail

Apr 13, 2015

Hard Rock Rising İstanbul Birincisi Belli Oldu

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

 

DÜNYANIN EN BÜYÜK MÜZİK GRUBU YARIŞMASINDA İSTANBUL’U TEMSİL EDECEK GRUP BELLİ OLDU!

 

 

Soul Sacrifice Hard Rock Rising’de İstanbul birincisi seçildi. Şimdi ise sıra; Soul Sacrifice’ın temsil edeceği Hard Rock Cafe Istanbul’u online oylama ile Barcelona’ya bir adım daha yaklaştırmakta!

 

 

Hard Rock, beş yıldan bu yana her yıl, uluslararası sahnesinde yetenekli müzik gruplarını ağırlamak üzere dünya çapında bir arayış başlatarak genç müzisyenlere verdiği sözü devam ettiriyor. 4 hafta süren yarışların sonunda HRC Istanbul’u temsil etmesi için Sony Music Genel Müdürü Şemsettin Göktaş, Pentagram’dan Tarkan Gözübüyük, Aylin Aslım, Karnaval’dan Yalçın Birol ve gazeteci Barış Akpolat’ın yer aldığı jürinin kararı ve seyirci desteği ile seçilen grup Soul Sacrifice oldu.

 

Ödül olarak 1000$, Sony Music Turkey tarafından single albüm, Rock Off festivalde canlı performans şansı ve Dore Music’ten dunlop müzik ekipman seti kazanan Soul Sacrifice şimdi de bölge birinciliği için yarışacak. 20 şehir arasında yapılacak online oylamada alacağı destek ile Barcelona’ya gitmeye hak kazanacak olan İstanbul birincimizi nasıl destekleyeceğinizi öğrenmek için Hard Rock Cafe Istanbul sosyal medya hesapları üzerinden yapılacak olan açıklamayı takip edebilirsiniz.

 

Unutmayın; Soul Sacrifice’ın İstanbul adına Barcelona’ya gitmek için sizlerin desteğine ihtiyacı olacak.

 

Soul Sacrifice Comatose videosu için;

https://www.youtube.com/watch?v=NMv-AEneSJM

 

 

 

ReverbNation hakkında

ReverbNation, bağımsız müzisyenlere kariyerlerinin her yönünü yönetmelerini sağlayacak araçlar sunmada dünya çapında bir liderdir. ReverbNation'ın tümleşik kariyer yönetimi çözümü 2006 yılından bu yana sayıları 3,8 milyonu aşan bir sanatçı camiası yarattı. Sektör lideri kürasyon kapasitesi ile sayıları sürekli artan 20 milyonu aşkın çevrimiçi hayran kitlesinin yanı sıra, günümüzün yükselen yeteneklerine rakipsiz erişim sağlaması, ReverbNation’ın yeni nesil başarılı sanatçıların erkenden keşfedilmesinde ve geliştirilmesinde büyük bir rol oynamasını sağlıyor.

Daha fazla bilgi için, ReverbNation.com’u ziyaret edin ve ReverbNation’ı Twitter’da takip edin: Twitter.com/ReverbNation.  

 

 

Hard Rock International Hakkında

63 ülkede; 152 kafe, 21 otel ve farklı işletmeleri ile toplam 198 mekânda hizmet veren Hard Rock International (HRI) küresel çapta en çok tanınan şirketlerden biridir. Bir Eric Clapton gitarı ile başlayarak Hard Rock, tüm dünyadaki mekânlarında sergilenen dünyanın en büyük müzik memorabilia* koleksiyonuna sahiptir. Hard Rock aynı zamanda, koleksiyoncuların her zaman ilgisini çeken moda ve müzikle ilişkili ürünleriyle; Hard Rock Live performans mekanlarıyla ve ödüllü web sitesiyle de tanınmaktadır. HRI, tüm Hard Rock markalarının küresel boyuttaki ticari marka sahibidir. Şirket, aralarında Londra, New York, San Francisco, Sydney ve Dubai’nin de bulunduğu simge haline gelmiş şehirlerde sahip olduğu kafeleri işletmekte ve işletmelere bayilik vermektedir. Aynı zamanda tüm dünyada otel mülklerinin de sahibi olan HRI, otel mülkü ruhsatı vermekte ve/veya yönetmektedir. Mekânlar arasında, her ikisi de HRI ana kuruluşu olan The Seminole Tribe of Florida’ya ait olan ve işletilen, şirketin en başarılı iki otelinin bulunduğu Florida’daki Tampa ve Hollywood; ayrıca Bali, Chicago, Cancun, Ibiza, Las Vegas, Macau ve San Diego gibi başka yerler de bulunmaktadır. Yeni Hard Rock Cafe mekânları ise, San Juan, Rio de Janeiro ve Marrakech’e açılacaktır. Yeni Hard Rock Hotel projeleri arasında ise Daytona Beach, Dubai, Los Cabos, Dallas-Fort Worth, Tenerife, Abu Dabi ile Çin’de Shenzhen ve Haikou sayılabilir. Hard Rock International hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.hardrock.com adresini ziyaret edebilirsiniz.