News Detail

News Detail

Oct 20, 2015

HID Global Kapı Erişim ve “Hands-free” Otopark ve Bariyer Kontrolü için Uzun Mesafe Çözümlerini Tanıtıyor

Category: Basın Bülteni
Posted by: editor

Öne Çıkanlar:

  • Yeni uzun mesafe erişim kontrol portföyü, kullanıcıların pencereyi açmadan veya aracı durdurmadan kapı ve otopark bariyerini açmasını sağlıyor.
  • Uzun mesafe iCLASS SE okuyucuları ve kimlik bilgileri, güvenli ve uygun bir çözüm için organizasyonların otopark, bariyer ve kapı erişim kontrolünü tek bir kartta birleştirmesini mümkün kılıyor.  
  • Çözümler, güçlü uçtan uca iletişim güvenliği ve ileri kimlik verisi şifreleme içeriyor.
 

AUSTIN, Texas, 15 Eylül 2015 –Güvenli kimlik çözümlerinde bir dünya lideri olan HID Global®, iCLASS SE® platformuna , kapı ve otopark bariyerlerinin uzaktan açılması için yeni seçenekler sunan uzun mesafe ultra-yüksek-frekanslı (UHF) çözümleri ekliyor. Uzun mesafe iCLASS SE okuyucuların ve kimlik bilgilerinin eklenmesi sayesinde, şirketler otopark bariyeri ve kapı erişim kontrolünü tek bir kartta birleştirebilecek. Oldukça kullanışlı olan bu çözüm, 5 metreye kadar olan mesafelerden aracın içerisindeyken kimlik bilgilerinin okuyucu sayesinde doğrulanmasına imkan tanıyor.

 “HID Global, kullanıcıya kolaylık sağlarken tesislerdeki insan ve araç akışını rahatlatan yeni uzun mesafe erişim seçenekleriyle müşterilerinin güvenlik altyapılarına otopark ve bariyer kontrol çözümünü eklemesi için daha kolay bir yöntem sunuyor” diyen HID Global, Fiziksel Erişim Kontrolü- Ürün Pazarlama Başkan Yardımcısı John Fenske, yeni okuyucu ve kimlik bilgisi portföylerinin, şirketlerin UHF ve akıllı kart teknolojilerindeki erişim kontrol sistemlerinin kabiliyetlerini büyük ölçüde artırdığını belirtiyor. Fenske’ye göre, yeni çözümün sağladığı güvenlik ve kullanım kolaylığı, yüzlerce okuyucu ve milyondan fazla kimlik bilgisinde kullanılarak kanıtlanmış durumda.

HID Global’in uzun mesafe çözüm portföyü, dış mekan kullanımı için optimize edilen zorlu ve hava koşullarına karşı dayanıklı yeni okuyucuyu içeriyor. iCLASS SE U90 Long Range reader, 5 metreye kadar olan mesafelerde kullanılabilir ve endüstrinin en yüksek düzeyde UHF erişim kontrol güvenliği için uçtan uca iletişim teknolojisiyle birlikte ileri düzey şifreleme özelliğine sahip. Ayrıca, UHF okuyucusu ve diğer iCLASS SE platform okuyucularıyla birlikte kullanılabilecek ikili teknoloji iCLASS SE ve UHF kimlik bilgisi de mevcut, bu sayede kapı, otopark ve bariyer kontrolü tek bir çözümle sorunsuz bir şekilde sağlanabilecek. 

Yeni çözüm aşağıdaki avantajları sunuyor:

  • Otopark bariyerine gelindiğinde pencereyi açmak zorunda kalmadan Hands-free otopark erişimi:  iCLASS SE U90 okuyucu, kullanıcıların araç içerisindeyken otopark bariyerini açmasını sağlıyor.
  • iCLASS SE U90 okuyucu ve UHF kimlik bilgisi ile “Durmadan” hands-free otopark erişimi: Bu özellik, yüksek güvenlikli uzun mesafe otopark bariyeri kontrolü seçeneğiyle birlikte otoparklarda araç akışını rahatlatma imkanı da sağlıyor.
  • Bina giriş kontrolü ile entegre otopark ve bariyer kontrolü: Yüksek frekanslı mimarilerde kapı ve otopark kontrolü tek bir kartta birleştirilebilecek.
  • Daha yüksek güvenlik: Okuyucular, okuyucular ve kontrol cihazları arasında uzun mesafelerden dahil olmak üzere tüm iletişim bağlantılarında güvenliği sağlayacak şekilde OSDP’yi destekliyor.

Satış

HID Global'in uzun mesafe UHF çözümleri artık satışta.  Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. 

HID Global hakkında daha fazla haber için Medya Merkezimizi ziyaret edebilir, Sektör Blogumuzu okuyabilir, RSS Haber Kaynağımıza abone olabilir, videolarımızı izleyebilir ve FacebookLinkedIn ve Twitter’da bizi takip edebilirsiniz.

HID Global Hakkında

HID Global, dünya çapında milyonlarca müşteri için güvenli kimlik kartlarının düzenlenmesi, yönetimi ve kullanımı konusunda yenilikçi ürünleri, hizmetleri ve bilgi birikimi ile tanınan güvenilir bir tedarikçidir. Güçlü kimlik doğrulama ve gizli bilgilerin yönetimi dahil olmak üzere fiziksel ve mantıksal erişim kontrolü; kart yazma ve kişiselleştirme; ziyaretçi yönetim sistemleri; yüksek güvenlikli devlet ve vatandaş kimlik kartları; hayvanlar için hazırlanan kimlik katlarında ve endüstri ve lojistik uygulamalarında kullanılan kimlik tespiti RFID teknolojileri, şirketin hizmet verdiği pazarlar arasındadır. Şirketin ana markaları, ActivID®, EasyLobby®, FARGO®, IdenTrust®, LaserCard®, Lumidigm®, Quantum Secure ve HID®. Merkezi Austin, Texas’ta yer alan HID Global dünya çapında 2,200’den fazla çalışana ve 100’den fazla ülkeye destek sağlayan uluslararası ofislere sahiptir. HID Global® is ASSA ABLOY Group markasıdır. Daha fazla bilgi için, http://www.hidglobal.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

# # #

® HID, HID logosu ve iCLASS SE, HID Global’in ABD ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli markalarıdır. Diğer tüm ticari markalar, hizmet markaları ve ürün veya hizmet isimleri, ilgili hak sahiplerinin ticari markaları veya tescilli markalarıdır.

Medya İrtibat:

Promedia Halkla İlişkiler

212 465 7000

berku@promedia.com.tr