News Detail

News Detail

Feb 23, 2016

ZTE - ZTE, 2016 CES Fuarı’nda Dört IDG Ödülü Aldı

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

ZTE Mobile Devices CEO’su Adam Zeng, “Bir kez daha IDG’nin zirvedeki oyuncular listesinde yer almak bir onurdur. Bu, tüketicinin kabul ettiği bir markaya dönüşmemizi güçlendirmek için yeni ürünler geliştirmek ve yenilikçiliğe öncülük etme konusunda bitmez tükenmez adanmışlık konusunda kullanıcı merkezli yaklaşımımızın onaylanmasıdır. AXON serisi gibi amiral gemisi ürünlerimiz ve basınca duyarlı dokunmatik ekranlar gibi yeni teknolojiler, daha pratik kullanıcı deneyimlerine izin veriyor ve biz de çalışmalarımızın onay görmesi ile heyecanlanıyoruz” dedi.

 

IDG Communications’ın CMO’su Josh London da, “IDG'nin Zirvedeki Global Markalar kampanyası, uluslararası pazarda en etkili ve yenilikçi tüketim elektroniği markalarının bir şekilde kutlanmasıdır. Bu yılki ödüllerle, ZTE’nin güçlü markası ve onun akıllı bağlantı ve mobil Internet çağındaki global bir lider şirket olarak konumunu gösteren ürün yelpazesi takdir edildi” dedi.

 

2016 CES’de ZTE, üst seviye amiral gemisi AXON serisi ürünlerini sergiledi, bunların arasında AXON Pro, AXON MAX ve AXON mini gibi ürünler yer alıyor. Bu ürün serisi, şirketin mobilitenin geleceğine ilişkin vizyonunu ve daha uygun bir kullanıcı deneyimini hedefleyen temel teknolojilere odaklandığını gösteriyor. Bu teknolojiler arasında, AXON mini (Premium Edition) tarafından sunulan dünyanın ilk basınca duyarlı dokunmatik ekranı da yer alıyor. Bütün AXON modellerinin gövdeleri, Boeing 787 uçak sınıfının alüminyum-titanyum alaşımından üretilmişlerdir ve Hi-Fi ses, çarpıcı ekranlar, etkileyici bir odaklanma süresine sahip güçlü kameralar ve genişletilebilir bellek gibi özelliklere sahiptirler. Cihazların kilidi üç farklı biyometrik onay seçeneği ile açılabiliyor – parmak izi, ses kontrolü ve göz tarama. ZTE ayrıca Tencent’in TOS+ işletim sistemi ile çalışan ilk akıllı saat olan AXON Watch’ı da sergiledi. Bu ürün, şirketin bağlantılar yoluyla kullanıcılara daha fazla kolaylık sağlamak açısından giyilebilir cihazlar ve akıllı ev ürünleri alanını genişletmek için mobil teknolojilerde gücünü kullanma planının bir örneğidir.

 

 

ZTE Hakkında

ZTE Mobile Devices, Shenzhen, Çin merkezli global bir telekomünikasyon ekipmanları, ağ ve mobil cihazlar şirketi olan ZTE Corporation’ın bir birimidir. ZTE, hisseleri Hong Kong ve Shenzhen borsalarında işlem gören halka açık bir şirkettir.

 

ZTE, dünyada mobil telefon üretimi endüstrisinin global liderlerinden biridir. Mobil telefonlar, tabletler, mobil geniş bant modemler, hotspot’lar ve masaüstü entegrasyon terminalleri ailesini içeren komple bir mobil cihazlar yelpazesi sunmaktadır.

 

ZTE, dünyanın en büyük 50 telekom taşıyıcısından 47’si ile stratejik iş ortaklıklarına sahiptir. Ayrıca patent başvurularında son beş yılda (2010-2014) WIPO’nun (World Intellectual Property Organization) Top-3 sıralamasında global olarak yer alan tek şirkettir. Daha fazla bilgi için lütfen www.zte.com.tr adresini ziyaret edin.