News Detail

News Detail

Apr 21, 2016

EATON - Airbus, Eaton Teknolojisi ile Alçak Gerilim Şalt Panosunun Sistem Sürekliliğini Optimize Ediyor

Category: Basın Bülteni
Posted by: promedia

Sistem Sürekliliğini ve Personel Güvenliğini Maksimuma Çıkarma

 

Salon 9’daki Alçak Gerilim Ana Güç Kaynağı Ünitesinde yıllardır Eaton’un yüksek kaliteli Modan Şalt Panosu kullanılmaktaydı. Airbus, yenileme çalışmalarının parçası olarak güç kaynağının sürekliliğini optimize etmek için var olan sistemi yenilemeye karar verdi. Airbus bakım ve enerji ekibi için bu, teknik sistemin maksimum güvenilirliğinin ve bina yönetim sistemi, genişletilmiş personel korumasıyla bağlantıya sahip kapsamlı bir sistem ve ürün izleme seçeneğinin sağlanması anlamına gelmekteydi. Tüm sistemi değiştirmek bir seçenek değildi, çünkü bu bir kaç haftalık bir iş ve üretimin durması anlamına geliyordu. Mevcut sistemin yenilenmesi gerekmekteydi.

 

 

Maksimum Güvenilirlik ve Yeni Gibi Olmak

 

Başarılı kurulumun sonrasında Airbus, projenin sonucundan çok memnun kaldı. Eaton ile birlikte geliştirilen konseptin verimli olduğu kanıtlandı, bakım ve enerji ekibinin beklediği sisteme kapsamlı ve detaylı bir görünüm sağlandı. Salon 9’un Alçak Gerilim Ana Dağıtım Panosu şimdi teknoloji açısından tamamen yenilendi. Hazırlıklar ve üretim ekibi ile olan yakın işbirliği sayesinde kurulum sadece bir hafta sonunda gerçekleşti. Şalt Panosu 2015 Ekim’inde bir Cuma günü saat 22:00’da kapatıldı ve Pazar günü saat 18:00’da tekrar çalışmaya hazır durumdaydı, böylece üretim Pazartesi günü zamanında başlayabildi. Yenilenme sonrasında sistem, yeniden denetlendi ve 36 aylık bir garanti ile yeniden sertifikalandırıldı, bu da onu yeni bir görüntü verdi. Bu deneyime dayanarak Airbus şimdi bu konsepti, Finkenwerder tesisindeki ek salonlara da uygulamayı düşünüyor.

 

Eaton Hakkında

Eaton’un elektrik işi, güç dağıtımı ve devre koruma; yedek güç koruma; kontrol ve otomasyon; aydınlatma ve güvenlik; yapısal çözümler ve kablolama cihazları; ağır ve riskli ortamlar için çözümler ve proje tasarımı servislerindeki uzmanlığı ile global bir liderdir. Eaton, bugünün en kritik elektrik gücü yönetimi zorluklarını karşılamak için global çözümleri ile konumlanmıştır.

 

Eaton, 2015’teki $20,9 milyarlık satışı olan bir güç yönetimi şirketidir. Eaton, müşterilerimizin elektriksel, hidrolik ve mekanik gücü daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan enerji verimliliği çözümleri sunuyor. Eaton yaklaşık 97,000 çalışana sahiptir ve 175’ten fazla ülkede müşterilere ürünler satmaktadır. Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin: www.eaton.com.

 

                                                                                                    ###

Medya İletişim:

Berk Ütkü

Promedia Halkla İlişkiler

Tel: +90 212 465 7000

Email: berku@promedia.com.tr